Untitled Document

 

slider
Les op maat

PianoLessen op maat

Zowel beginnende als gevorderde leerlingen met een duidelijke belangstelling en inzet zijn in mijn atelier van harte welkom voor inspirerende en muzikale privélessen op maat.
In mijn lessen komen al vanaf het begin allerlei muzikale stijlen aan bod, evenals de benodigde techniek, theorie, toonvorming, stijlbegrip, samenspel en a prima-vista spel. Een goede basis voor het pianospelen en plezier in het musiceren staan daarbij voorop.

Lesduur

Beginnende leerlingen starten met wekelijkse lessen van 30 of 45 minuten, gevorderde leerlingen hebben in principe wekelijkse lessen van 60 minuten. Voor gevorderde volwassenen bestaat tevens de mogelijkheid eens per twee weken lessen te volgen van 45 of 60 minuten.

De muziek

De muziekkeuze is afhankelijk van de smaak en het niveau van de leerling. De muzikale prestatie staat altijd voorop, het is immers de bedoeling dat iedereen op zijn of haar eigen niveau muziek kan maken. De muziek die je speelt moet je zelf ook leuk vinden.

Contact met de ouders

Ouders zijn van harte welkom als zij de les willen bijwonen. Als het studeren thuis in het verlengde ligt van wat er in de lessen gebeurt is dat vanzelfsprekend bevorderlijk voor de vooruitgang.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor voorspelen of een proefles? U kunt bellen (053-4346448) of een e-mail sturen naar atelier@henkwijzenbeek.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.